i skrivandets stund

Okej för att klargöra för er därhemma. Oroa er inte över förra inlägget, allt som jga skrev om hur jag känner är sant men det finns inget ni kan göra och inte jag heller tyvärr. Det känns skit ibland och kommer göra det tills jag känner att jag har kommit över det. Men ta det inte för allvarligt, jag menar jag lever ju och jag skrattar och har roligt även om jag är ledsen.

Det senaste 24 timmarna här har faktiskt varit riktigt roliga. Det började igårkväll när jag och min värdbror börja bråka. (vi bråkar hela tiden, asså låtsasbråkar) Vi var i köket och jagade varandra runt hela huset med handdukar och slog varandra med handdukarna. Det var så himlans kul förutom att det gjorde asont och jag har blåmärken, haha men det var fett värt. Det var kul tills våran värdpappa blev trött på oss och tvingade mig att gå och diska. Min bror blev sur på pappan och började bråka med honom istället. Och haha tro det eller ej det hela slutade med att pappan blev så arg att han tog av dörren till min brorsas rum så nu har han ingen dörr. Det tyckte jag var askul och jag retar honom för det hela tiden!!

(Jag börjar också känna mig väldigt hemma här nu, jag menar jag går i kylskåpet en gång i kvarten och plockar vad jag vill ha. Känner jag för att avnjuta en chipspåse så gör jag det. Jag älskar mat och pizza här e så himlans gott. Lite skillnad jämfört med Tallkrogens pizzera. "Tallkrogens pizzeria, varsågo å bestell. Ahh tio minuter" (ska läsas och uttalas med bryning) Kul internskämt för alla som känner till rallis pizza.)

Idag var jag i skolan (nyhet). Vi hade government test och vet inte om det gick så bra för jag kunde inte titta på tjejen framför som jag brukar hahahahahhaha hoppas jag får godkänt. (mamma, detta är ett skämt) eller?. På idrotten spelade vi fotboll inomhus och det var så himlans megasuper kul och jag bara älskar den sporten. Efter skolan hade vi fotbollsträning också och vi var typ 15st, killar och tjejer blandat. Det var askul att killarna var med för det blev lite mer motstånd så det var roligt. Jag saknar fotbollen mycket. Nu e jag hemma, har precis ätit middag, majs grönsaker och kalkon. Majspudding äter vi mycket här, det är asgott måste vi börja äta hemma!! Nu ska jag gå och tvätta mina kläder(vad duktig jag e) för vi ska till Texas i helgen och kolla på texas tech som spelar amerikansk fotboll. Det blir kul. 11 timmar i bil på lördag för att se matchen, sova och sedan 11 timmar tillbaka på söndag. Men det kommer bli kuligt. Puss till alla saknar er.
Ingen skype på söndag btw

Aint no sunshine when she is gone

När man får reda på saker man mår dåligt av blir man arg. Därefter blir man ledsen och sedan besviken. När folk inte är ärliga blir jag förbannad och förbannelse är en känsla som gror inom mig just nu tillsammans med ledsamhet och besvikelse. Ibland är livet svårt, extremt svårt. Ibland gråter man. Senaste dagarna har inte humöret mitt varit på topp och det kommer det nog inte vara närmsta dagarna framöver heller.

Jag överlever. Annars är allting här bra, jag har roligt. Skolan går okej, government proven är svåra men genom att kika på tjejen framför när vi har test gör allt lite lättare. (skämt)? Imorgon har vi ett nytt test i government, suck. Jag vet inte varför men hela tiden tänker jag på massa saker som jag ska blogga om, men så fort jag slår på datorn får jag idetorka. Tokigt.

Kan ju svara på dina frågor pappa: Vad du fått magrutor ifrån vet jag icke, men det är working-progress. Det tog 10 år för Odusseys att segla hem från troja efter kriget. Vi har läst klart illaden och nu läser vi om Odusseys. Kul för Micke att flytta till Florida. På tal om ishockey, Colorados nya superstar Gabriel Landeskog som du skrev om vet jag vem det är. Han är 92:a och gick i samma klass som Hannah Callenbo i mitt fotbollslag om du minns (ditt minne -.-) Han har fått kontrakt med Colorado Avalanche denna säsong.

Fick förresten post förra veckan från Majsan. Tack för brevet och linnena. Klubban var extremt uppskattad och tror det tog cirkus fem minuter innan den var borta, ner i  min mage. Tack


Godkväll från Colorado.

lite update

I fredags var vi lediga från skolan, så vi tog en tripp och gick på bio och åt pizza på restaurang. Mums sedan åkte vi bil och kollade på football, bortamatch. Vi vann och det var kallt. I lördags åkte vi runt och shoppade lite här så det blev en trvlig tripp. I torsdags var det förresten volleyboll-game och då får man ju ställa upp och heja på!!!


WOLVERINES!!!

En onsdageftermiddag i oktober

Blogguppdatering. Till Ak och Niklas: fortsätt att kommentera så ska jag jobba på analysfronten. Idag hade vi världens jobbigaste dag i skolan. Under government-timmen spelade vi spel på datorn, under English kollade vi på Troy (filmen Troja) eftersom vi precis haft prov på Illiaden. Jag fick förresten 181/190 på det. Bra jobbat till mig. Under idrotten sprang vi 1.6km (sprang är inte rätt ord, mer joggade) och under trigonometri vet jag inte vad vi gjorde för jag koncentrerade mig inte men tror vi fick en läxa på tre tal eller nåt. Som sagt jobbig dag i skolan. Jag har inga läxor nästan heller för tillfället. På fredag har vi ingen skola heller... mitt liv är så jobbigt just nu.. suck. Tycker synd om er därhemma. Fööresten var det 20 grader här i dag om det får er att må bättre.

Har precis skickat en önskelista inför julen till mamma med massa kläder. Hahah lycka till med inköpen säger jag. Har också precis chattat lite med några kompisar därhemma som är uppe halv 1 mitt i natten för att studera till prov imorgon. Usch jag vill inte börja trean när jag kommer hem. Jag kommer bli utbränd efter 3 skoldagar och om jag får padd-lena som fysiklärare igen tänker jag strejka. Nästa höst är inte efterlängtad. Däremot längtar jag till sommaren. Vem från Sverige längtar efter vintern liksom?

Tack för alla gratulationer förresten. Idag fyller jag 18,5 år och jag själv tycks vara den endå som lagt märke till det. Tack släkt och vänner så mycket betyder jag. (skämt å sido)


Om några veckor är jag tillbaka i min favoritstad, NY. Can´t wait!

Världens bästa morbror

Idag hade jag två test i skolan. Kul. -.- Först government och sedan i engelska. Fast jag skulle nog hellre kalla det historia för det var på grekisk mytologi och Illiaden. Jag bryr mig inte! Okej det är väl bra att kunna, men proven är så oväsentliga. Det är frågor om vad som hände i exakt kaptil 5, tredje stycket osv. Kom igen be oss bara sammanfatta eller beskriva hela alltet från början till slut istället. Testet var för övrigt 6 sidor långt, 6! 6 sidor håll i hatten. Jag tror jag får godkänt i alla fall. Vi har fortfarande fotbollsträning eller fys varje morgon klockan 7. Det kommer bli min död här borta. Att vakna klockan sex varje morgon stavas självmord.

Isöndags hade vi en trevlig kväll härhemma, vi gjorde en eld i eldstaden på trädäcket i mörkret, grillade mashmallows och låg i vår hottub och tittade ut över Colorados berg och sjön där vi bor. Så himla fint och mysigt, höstfärgerna har intagit bergen och bergstopparna är snöbklädda. Det var solnedgång i sjön innan stjärnhimlen tog vid. Där låg jag i hottuben och mös, fick massage (det är som en jacuzzi, stavning?) och lamporna skiftade mellan regnbågens alla färger. En del har det bra va? Jag klagar inte. Men det var minst sagt ett tillfälle då jag längtade hem.

Idag är det den 18 oktober och jag vill passa på att gratulera min kära morbror, han är ju trots allt världens bästa morbror!!! (jag har ju ingen annan, skämt å sido hehe)
lätt lätti lätt lätt (internskämt)

Grattis på 44-årsdagen!
Vet att det redan är den 19 oktober hemma men här är det faktiskt fortfarande den 18:e så det så.


hör och häppna

Hahah läser mina kommentarer på bloggen. Mamma kommenterar som vanlig en ganska värdelös kommentar utan betydelse (menar inget illa mamma, fortsätt att kommentera det är kul att höra ifrån dig vad ni än skriver), pappa skriver och berättar om fotboll och sport som vanligt (önskar jag kunde sitta hemma i soffan med dig och analysera), morbror pratar fotboll och ska som vanligt retas, aik hit och aik dit och nu även till allsvenskan igen. Hoppas ni hade ett lärorikt år i div1 så ni kan stanna kvar i allsvenskan framöver. Har jag inte berättat för dig om www.hifdif.se ? ta en titt och njut. Tragiskt att det går så dåligt för bajen i det mesta just nu. Sen har vi mormor som också kommenterar om vädret, haha. Jag undrar hur man tänker när man är gammal, (jag menar inte att du är gammal mormor, du är faktiskt ung för att vara min mormor och dessutom ser du bara ut som 25, får jag fler julklappar nu?) om man bara bryr sig om vädret och blommor och sånt. Inte för att påpeka något men när jag tänker på det, så pillar du ganska ofta i våra blommor hemma när du är på besök. Plockar bort ruttna blad och så.  Jag säger inte att det är dåligt, uppenbarligen så är vi i min familj dåliga på det men jag bara undrar hur man värderar saker annorlunda beroende på vart i livet man befinner sig och vilken ålder(skris) man har.

Detta inlägg flög iväg , jag har för mycket fantasi gissar jag. Har precis tagit del av informationen att Sverige slagit Holland. Det är stort och jag är i chock. Det går till historien, sitter och kollar på klipp på youtube från matchen. Säger bara Kim Källström. Nån som har hans nummer?

Idag fick jag förresten en tidning från svearike, tack min kära mor. Jag har precist läst den färdigt och snart ska jag öppna matteboken. Vi har ett test imorgon, förövrigt är allt bra. Skulle kunna skriva mer men nu blev det här inlägget långt ändå för mina tankar flödade iväg… Jag älskar min släkt, det tycks vara som vanligt med er därhemma av kommentarerna att döma. Jag saknar er. P&K från Colorado


Saknar dig


saknad


Skypear med min bästase vän. Fy vad jag saknar dig leffe


kul kul jaha haha kul

Jaha, allt är bra igen. Snön är smält och idag var det 15 grader varmt. Nästa vecka ska det bli mellan 20 och 25 grader igen. Det var bara en liten storm här på besök, jag tycker vi döper den till Agda. Så stormen Agda har vart här och vi har haft snö, men nu e vädret prima igen.

Som jag nämnde i förra inlägget så ska jag till Phoenix, Arizona nästa månad och kolla på Sverige-Usa, så jävla kul!!! Vi ska åka några stycken och jag ska sitta där i mina gula och blåa kläder och heja på som tusan. Alla e redan på mig och när folk ser mig i skolan säger de, sweden is going down, men då svarar jag bara jaja vi minns ju hur det gick förra gången i vm, sverige-usa 2-1, då säger de att det är historia men då säger jag att om vi förlorar så har vi ändå vunnit för Usa:s coach är ju Pia Sundhage och hon e ju svensk, så jag vinner liksom hur som helst. För övrigt har jag världens bästa coach hemma i Sverige som vill hjälpa oss med biljetter!

Idag spelade jag fotbollsmatch förresten med nåt random lag, det var fett weird men kul hahah vi vann med 7-4. Hål i försvaret hehe jag var vänstermittfält. Debut där va hehehe


I'll be there


Phoenix Arena, Arizona. 19 Nov. Vi e svenska faaans allihoopa

livlig fantasi är npgot jag saknar när det kommer till rubriker

En snabb uppdatering från andra sidan Atlanten! Här borta är allting finfint. Fast det har blivit vinter. JA VINTER. Kom igen vi hade inte ens höst så blev det vinter. I måndags var det superfint och varmt som vanligt. Jag låg i gräset utanför skolan i jeans och t-shirt. I tisdags och onsdags regnade det och var kallt och hör och häpna det snöade idag. SNÖADE. Och ett tunt lager av snö ligger till och med kvar på marken. Jag strejkar. Inte snö och vinter redan, vart tog hösten vägen liksom??? Aja det är dessutom kallt. Jag vill bara krypa ner under täcket och värma mig. Idag hade vi dessutom fotbollsträning i regnet och snöandet. Vi gojjsade runt och jag blev dygnsur och iskall. Gräset var helblött och självklart ramlade jag inte bara 1, 2,3, utan minst 5 gånger under träningen. Nu har jag precis tagit en dusch och satt på en tvättmaskin. Duktiga jag. Fast jag fryser fortfarande.

Till råga på detta så när vi kom hem från skolan igår hade ena hunden diarréat ner sig och det stank apskit i hela huset. Trevligt, trevligt. Jag vet fortfarande inte om vi kommer iväg till Texas imorn, pappan här borta har ont i knät och går på kryckor för tillfället så jag tror inte vi kommer iväg vilket är synd för jsg såg fram emot det, men jag kommer ändå till Texas i slutet av denna månad, förhoppningsvis.

I skolan går allt för tillfället som på räls. Jag får inte högsta betyg på allt men vem bryr sig så länge betygen inte spelar nån roll för framtiden? (Ja, mamma jag studerar) jag gör mitt bästa. HAHA nyss lyckades jag med nån förminskning på datan så man inte såg vad det stod och jag kunde inte fixa tillbaka det fick fråga en vän på facebook. Det är tragiskt hur oteknisk jag är. Hoppas inte du läser detta Bea för då kommer su asgarva som vanligt.

BTW det bästa som hänt denna vecka är att en familjemedlem här har börjat gå på diet. Det betyder att vi har ätit ganska nyttigt senaste dagarna hahahahahahhahahaha... det vill säga mat som vi typ äter hemma varje dag. Matkulturen är verkligen chockerande. Hemma får pappa spader och utbrott när jag vill köpa special K flingor att ha till frukost , han tycker att de är fulla av socker. Här finns alla olika sorters flingor att välja på i skafferiet, flingor doppade i honung, flingor med socker på (ja man kan se sockerkristallerna på utsidan) eller om man känner för föingor med marshmallows (godis) i så går det alldelles utmärkt. Jag håller mig docl till Special K med jordgubbar här borta. Det är onyttigt nog, ellerhur pappa? 

God Morgon Sverige! Nu ska jag göra mina läxor och börja tänka på refrängen, dvs gå i boet. Ha en fin dag! TGIF=Thanks God It´s Friday. En vanlig fras här borta


hey you

Det går bra nu. Allt e vardag och jag har inget att blogga om. Jag har vart här i 2 månader och tiden flyger fram. Snart e jag hemma igen, snart är det vår, midsommar, jag längatar. Snart fyller jag 19, 19 barre de e fan klimakterievarning. Jag börjar bli gammal. Inte för att 19 är gammalt, de roligaste åren har jag väl nu de närmsta åren framöver, men ändå. Med tanke på hur fort tiden går sitter jag väl orörlig i en gammal säng på sjukhemmet snart, eller har rullstolsrace med någon annan gammal gumma eller gubbe, om jag är i hyffsad form vill säga. Nej usch. Nu är det lördag, veckan har vart bra. Jag hade en bokredovisning igår i 4 minuter det gick bra. Efter skolan var det footballgame. Det är standard nu. Roligt, nästa helg ska jag till Texas.


me & kirb

football

go BHS wolverines (järvar) hahahahah

min brorsa är näst längst till höger (så ni vet)

me & lacey