heck yeeeah

Tiden flyger förbi. En skolvecka till sen är det springbreak och vi ska till Texas. Efter det är det redan 2:a April och två veckor till min födelsedag. Efter det är det 2 veckor till mamma,pappa,Lina, mormor och morfar kommer. Några dagar efter det är det graduation och sedan är det två veckor tills jag åker hem...ångest.

Denna vecka hade vi våra första fotbollsmatcher. I tisdags var det bortamach i Alamosa så vi fick lämna skolan vid 11 (yes, missa halva dagen) och åkte dit (tre timmar i buss) spelade match, vann med 5-0 och åkte hem. Det är jättekul att vi får res till alla bortamatcher och spela och missa skolan. Jag gillart. VArje dag har vi också fotbollsträning numera och all snö är smällt och det är varmt. T-shirt och shorts och man svettas som en gris. I onsdags höll jag mitt objectsppech om en fotboll. Gick ganska bra, inte ett utav mina bästa tal men ingen fail i alla fall.

I går fredag var det match igen, vann mot Ridgeway hemma med 3-0 och jag gjorde första målet. Och förresten e jag lagkapten btw. Eller det är flera lagkaptener varje match men jag har fått vara varje gång och det har ingen annan=Respekt. Efter matchen var det sen kväll ovh kallt, vi gick på restaurang och jag åt tomater och kräftstjärtsröra mycket gott. I går lördag hade vi match igen och vi vann igen och jag gjorde mål igen, historien upprepar sig. Det var galet varmt igåt också och solen tar så himla mycket. Har världens fotbollsbränna på låren och mitt fejs är kräftrött. Och ssjälvklart har jag en miljard fräknar. IGÅRkväll gick vi på "the play" teatern som skolan hade satt upp för våren. Den var tre timmar lång och helt sjukt bra. "How to succeed in business without really trying?"

För övrigt denna vecka så har jag gjort rainbow-cake i arts som var god, och så har jag målat en tröja, och målat och vaxat en fin tygbit. Jag fick bäst etyg i klassen på det ( är 10 elever men äändå), vem sa att jag inte var kreativ?


Detta var vad vi erbjöd Ridgeway på fredagen, lindsey's, Chanel's and Jordyn's butt


Lindsey, jag, Jaida, Maddie & Jordyn


soccerseason is here, and so is the wolverines as well

Min Syster och Jag

Lina är tre år yngre än mig och idag fyller hon sexton år (börjar bli gammal syrran). Lina är min syster, min lillasyster. Lina är en väldigt fin person och jag uppskattar när hon lagar mat till mig innan träningen för jag aldrig orkar. (Nej, det är inte för att jag inte kan)

Jag och min syster är både väldigt lika och olika. Jag är bättre på att planera, tänka efter och organisera. Jag är bättre på att vara ordentlig och Lina är bättre på att vara slarvig. Jag vet precis vad jag vill uppnå i livet och har tydliga mål medan Lina har inte har någon aning alls och tar allt lite mer som det kommer. Å andra sidan så är Lina bättre på att koppla av och leva i nuet. Jag tror att jag fick lite mer av mammas gener och Lina fick lite mer av pappas gener när de kommer till dessa egenskaper. Men Lina fick mammas gener också och jag fick pappas. Lina kan till exempel laga mat och älskar att baka, vilket jag och pappa är lite sämre på (sorry pappa, men det är sant). Jag och pappa delar dock världens sportintresse, vi vet allt om allting, vart gick sommar-OS 1932? Och vilket land vann fotbolls-VM 1982? Dessutom har jag super-mega-skön och rolig humor, precis som pappa. Lina och mamma är roliga också, men lite mer allvarliga.

Min syster är kaxig och hon är expert i konsten att driva mig till vansinne. Jag är fysiskt duktigare än henne och utnyttjar det till max, givetvis väl medveten om mitt övertag. Detta leder till att hon fäller en massa kryptiska kommentarer som får mig att vilja banka skiten ur henne ännu mera. Vi har alltid retat gallfeber på varandra men vi är extremt bra kompisar också. Vi kan prata med varandra, vi kan skratta tillsammans och vi har kul ihop. Jag älskar min syster och jag är avundsjuk på henne. Jag önskar att det var jag som fick farmors vader. Å andra sidan tror jag att hon är avundsjuk på mig också. Hon skulle säkert vilja vara lika skön och flamsig som jag och lika målinriktad.

Jag och min syster delar en massa egenskaper också. Vi ser kanske inte jättelika ut, men ofta hör jag att vi har likadana kroppar och rör oss likadant. Haha syrran, om ett år kommer du också ha feta fotbollslår! Men om du växer om mig då du… Även om hon inte skulle erkänna det själv, så går min syster i mina fotspår och ser upp till mig. Precis som jag så spelar min syster fotboll, precis som jag har min syster bestämt sig att läsa naturprogrammet på gymnasiet och precis som jag har hon valt Värmdö Gymnasium. Min syster måste verkligen gilla mig. Jag och min syster är precis lika envisa och båda måste alltid ha sista ordet vilket gör att när vi bråkar, så bråkar vi ordentligt för ingen vill ge med sig. (Som storasyster har du alltid ett ansvar att vara bättre Sanna. Den frasen har man ju hört tusentals gånger när det blivit bråk. När det kommer till bråk så har du ingen aning om hur skonad du är Lina).

När jag skriver detta har jag varit ifrån Lina ganska precis 7,5 månader och jag saknar henne. Stunder som vi har tillsammans, när vi spelar basket i trädgården, kickar boll på gatan, spenderar tid ensamma på landet, sover i varandras säng och kollar på teve hela natten, leker ”katten” eller ”stora hunden” och när vi är hemma ensamma varje dag efter skolan. Det måste vara ganska tyst och ensamt för Lina hemma nu när jag inte är hemma. Hur som helst har den här tiden utan Lina fått mig att inse hur mycket jag saknar henne och att hon alltid kommer att vara en utav de viktigaste personerna i mitt liv.


Grattis på födelsedagen syster, Jag Älskar Dig!


Pass på

söndg morgon och jag känner mig lurad. Klockan här är 9.22 så jag gick upp för att skypea såsmåningom, men då kommer det fram att vi ställer om klockorna idag så tekniskt sett är klockan 8.22 suck och stön men nu kan jag få lite andra saker gjort medan jag väntar på att skypea.

Som sagt åkte baskettjejlaget till Denver över helgen för att spela om state championship men det gick inge bra, de förorade två matcher i rad och åkte ut. Jag och Aubry vasr ensamma hemma och min fotbollstränare kom och bodde med oss. hehe. I fredags var vi lediga och ja studerade lite (eloge till mig) sen hade jag fotbollsträning och skottning. Vi har våra första matcher denna vecka, tisdag, fredag och lördag och om vi inte får bort all snö från planen måste vi spela på bortaplan och det vill vi inte för dessa tre matcher är tydligen väldigt viktiga. Hur som helst skottade vi, och det var ju inget nytt för mig, jag är ju veteran på det sedan tiden i Hammarby, tror även tt vi hade liknande problem på den gamla god tiden i Enskede.

Igår lördag hade vi träning och skottning igen, kul helg -.- Men nu började vi i alla fall se lite skillnad på planen, som fortfarande är full av snö, dyngsur av vatten, och lerig som kobajs. igår blev jag även väldigt arg och frustrerad. Jag hatar hundar. De är det värsta som finns. De borde avlivas. Hade gjort världens gourmetsallad med fisk, kyckling, ägg, bacon, kalkon, sallad, tomat, hallon, lök, paprika, broccoli, vindruvor, morot, groddar, och massa med godsaker. Vänder ryggen till 3 minuter för attt sprigna på toan och när jag kommer tillbaka är hela alltet uppätet och utspridet över golvet. ´Var bara att sätta sig på knä och skura. MIn sallad som tog 50minuter att göra. Jag e ledsen.

Idag ska vi skotta igen, kul! Jag har typ 7 skavsår på händerna men jag är en man bara att bita ihop och fortsätta skotta... måste skriva ett tal i dag med...ah skjut mig. Adjökens lökens

Håll i Hatten

Hej hej hallå bloggen! Dålig bloggning igen (surprise) jag vet! Sedan förra veckan har i alla fall livet varit prima. I fredags och lördags var det basketmatcher som hela skolan var och tittade på och nu har tjejlaget gått till state och är i Denver för att spela imorron. Våra päron ska åka dit och kolla och jag och Aubry ska vara ensamma hemma, min fotbollstränare ska komma och bo här med oss hehe.

Fotbollsäsongen har också dragit igång, kul. Synd bara att vissa suger men vi har dock en hyffsad försa uppställning. I lördagsmorgon hade vi också team breakfast på Jordyns hem vilket var kul. Amerikansk frukost med hashbrowns, eggs, bacon and pannkakor yummiie! Fotboll är mycket roligt, extra kul att jag har sträckt en muskel som inte vill läka, min vanliga tur så att säga. Vi har också sprungit varje dag och jg har pressat min tid till 13.40 på 3 km. Det blir bättre och bättre...

Denna vecka har vart bra, inte så mycket i skolan eller jag vet inte känner att läxor och prov är inte så mycket jag spenderar tid på. Igår höll jag tal igen, pratade om relationship vilket på många sätt känns som ett väldigt viktigt och centralt ämne i mitt liv just nu. Talet gick väldigt bra och jag känner mig stolt över mig själv. Idag är det 7 mars, hej vad det går. Snart måste jag åka hem. Jag vill inte åka hem. Hem till jaaa jag vet inte. Skola, familj, släkt gissar jag. Inte för excited över det. Om en vecka fyller världens bästa syster sexton också, önskar jag kunde krama min lilla teddybear men hon får stå ut och vänta två månader till. Hej hopp nu ska jag fundera ut vad jag ska prata om till mitt object speech nästa vecka... funderar på en fotboll kanske...

RSS 2.0