SnowDay

Dålig bloggning, oj oj oj. Känner att jag varken haft tid eller ork. Minns inte om jag skrev om mitt uppträdande i speech förra veckan, men jag uppträdde i alla fall på scenen, mimade en låt och dansade en inövad dans. Jag hade också tre bakgrundsdansare och det gick helt okej bra. Vi filmade allas uppträdanden så får en DVD copy på det och det blir väl roligt att se alla andras igen och mindre roligt att se mitt eget uppträdande men ser fram emot det.

I helgen var det basket både fredag och lördagkväll, hela skolan var där och hejade. Tjejlaget har gått till regionskval i State Championship nu, så de spelar igen denna helg. (E lite smått trött på basketboll för tillfället sådär). I söndags åkte jag och Kirby in till Durango för att shoppa, men självklart så var affären jag ville till stängd. Typiskt. Min vanliga tur. Istället köpte jag nya benskydd, fotbollsstrumpor, en träningströja och nya löparskor. Jag gillar träning, det är mycket tillfredsställande, heheeh!

I går var det måndag igen och inte vilken måndag som helst! Soccer season officially started igår. Synd bara att det fortfarande var snö ute. Vi har träning 2 timmar varje dag från och med nu. Igår sprang vi 2 miles (3.2kilometer) men slingan är lite kortare är 2 miles så gissar att den är närmare 3 kilometer. Hur som helst kom jag i mål med första klungan, jag och två andra tjejer. Tid 14.10. Ingen toppen tid för tre kilometer, hoppas på att bättra på den, men det var snö, kallt och blåsigt. Dessutom är vi typ en miljon meter över havet här vilket vi inte är hemma i Sverige. (Visserligen har jag väl anpassat mig till det nu, men ändå, det är en bra ursäkt liksom). Efter löpningen tränade vi inomhus 1 timme och det var väl både kul och mindre kul. Lite blandade talanger hos olika personer så att säga... På kvällen var det dags för match igen med indoor laget. Vi spelade lika suveränt och skickligt som vanligt och förlorade bara med 6-1! Måste ju vara rekord bra. Jag är så trätt på två killar i det där laget som inte fattar någonting om fotboll... men jaja det är att lägga energi på fel saker.

Idag tisdag vaknade jag upp 6.20 och tog en dusch. När jag kom ut ur duschen hörde jag att det var sju inches snö på marken, eqvivalent med 18 cm (ännu mer synd för fotbollssäsongen, suck) Hur som heslt blev det en "snowday" vägarna var inte plogade eftersom det snöat på natten så skolan blev inställd (klagar inte) så vi har vart hemma hela dagen. Vi har kollat på film, jag har skrivit mitt tal till nästa vecka om Relationer och så har jag ätit macka och äpple med peanutbutter. Det är för smaskigt. Nu börjar det bli dags för middag och läggdags, hoppas det snöar sju inches inatt igen. Känner inget behov alls av att gå till skolan imorrn.


Ny löpartröja


Schyssta strumpor och benskydd till säsongen, skolfärgen är ju lila men det fanns inte så rosa var närmaste färgen hehe


Löpardojjorna dårå


Känner lite att jag önska jag va i Sverige denna vecka, skulle inte ha något emot att ha sportlov, inte heller att vara i fjällen och åka skidor varje dag, men jag ska väl inte säga nåt, skidåkningen här i Colorado är ganska okej så att säga...... P&K

Jag behöver min Mormor

Jag behöver min Mormor. Mina dress-up byxor är nämligen för långa (behöver läggas upp), ett utav mina linnen är trasigt och det har gått hål i två tröjor. Jag har jobb till dig Mormor, känner du för att hänga när jag kommer hem? Tack för tidningen, godiset och sporttoppen förresten. Kom idag på posten. Kul! 

Idag är det den 21 februari 2012. Jag har tillbringat 208 dagar i detta landet och om 95 landar jag på Stockholm Arlanda Airport. Om 58 dagar fyller jag 19 år, läskigt.

Idag var jag även i Taylor's lip sync och uppträdde, imorrn är det Jaylie's och Kendall's och på torsdag är det dags för mitt.. mycket koreografi.

Till Mattecool: Kul att du och kidsen har haft kul i fjällen. Skönt att höra att du betalat in till Aik Damfotboll i år igen, skulle ju vara förargligt om du skulle missa ett år. Kul att det går bra med Stockholmsarenan också, och när det gäller vackra klistermärken så har jag redan en upplaga i mitt sovrum som jag inte vet vad jag ska göra med, men jag kan ju alltid använda dem som toapapper, vore ju synd att bara kasta bort sånna dyra och vackra klistermärken...


Jag just nu, bjuder på denna, lite smågodis sådär

Åh fy nu fes ena hunden här inne, måste fly innan jag blir skadad för livet och tappar luktsinnet, adjökens!

Sadie Hawkins Dance

Uppdatering dårå.. att blogga blir mer och mer jobbigt. Det är inte alls lika kul som det var för ett par månader sedan. Anyway, förra måndagen åkte vi skidor. Det snöade jättemycket och var kallt. Trots att solen inte var framme tror jag tt jag gainade runt 1 mijon nya fräknar. Kul. I måndgas var jag trött och hade mycket att göra. På onsdagen klädde jag ut mig till Mia Hamm och höll tal o hennes karriär, det gick prima. Fick även göra ytterligare ett impromptus tal, oförberett tal, och det gick asbra den här gången YES!! På torsdagen förlorade vi (oväntat) våran indoor match med indoor fotbollslaget. Får fortfarande damp på de två killarna som suger... I fredags efter skolan åkte jag till Durango och köpte en klänning eftersom det var skoladans på lördagen. Det var också tjejerna tur att fråga killarna så jag frågade Devin, en kille som spelar med i fotbllslaget. Fick tag i en mycket fin klänning som jag blev nöjd med. På lördagen dårå så åkte jag över till Taylor's hus där vi var några tjejer som jobbade och tränade till våra Lip Syncs för Speech nästa vecka. Man ska klä ut sig, dansa och sjunga till en sång på scenen. Det är kul men lite läskigt. Jag är bakgrundsdansare i typ 5 andra personers plus att jag har mitt eget så det är mycket koreografi att komma ihåg.

Efter det gjorde vi i ordning oss allihopa, måla naglar, lockade hår, smycken mm. Sedan kom alla killar och vi åt middag och tog massa foton innan vi åkte till dansen. Dansen var rolig, och det var en bra lördag. Igår söndag så var vi bara hemma, eller vi åt lunch på en känd hamburgerrestaurang här men jag tyckte inte de var något speciellt, jag vet inte. Idag är vi lediga, det är mr. president´s day och jag har vart tvugen att damma hela huset. Det var inte kul och nu e jag trött. Åt precis en smörgås med kalkon och nu ska jag gå och göra en work-out. Haré fint!


Tjejerna


Jag & Taylor


Hos frisören Danielle som gjorde allas hår


Pink group


Jag & Devin


Pissed off

rubriken talar för sig själv, nu är jag pissed. Klockan är 9.30 på kvällen och jag kom precis hem. Vi hade indoormatch och torskade med 10-2. Jag är så himla trött på några i laget som suger, ursäkta mig men de är så himla dåliga och jag skriker på dem hela tiden och säger vad de ska göra men de fattar ju ingenting och sen kommer de av planen och klagar på alla andra. Jag får seriöst damp på två killar. Ahhh

På det så är det måndag, jag har inte pluggat på mitt speech nånting och jag måste börja skriva ett annat nu för det ska vara klart imorron. Heja! Sen så orkar jag inte med alla amerikanare som snackar skit om alla hea tiden, det är exakt som i alla high-school filmer.. Sen är jag så tröttt på tråkiga människor som aldrig vill göra något och som alltid är på dåligt humör.

En kille bjöd ut mig på bio häromdagen också, måste lösa det på nåt sätt. Han är asskön och populär och så, och jag vet att utseendet inte är det viktigaste men jag vill inte gå på bio med en kille som jag inte tycker är attraktiv, så måste hitta på nån bra lögn för det. Känner att det skulle va skönt att bli sjuk ett tag..

På lördag är det skoldans. Jag har varken klänning eller dejt. Tjejerna sk fråga killarna denna gång, har ingen aning om vem jag ska fråga så får väl fundera på det. Dessutom måste jag shoppa grejer till mitt lip syncs speech nästa vecka när jag ska uppträda med en sång på scenen och dansa. Tack och lov behövar jag inte sjunga, vi har musik. Jag ska göra låten Fabulous från High School Musical hahahah bra betyg vet jag inte, men underhållande i allla fall. Jag måste också hitta 4 personer som kan hjälpa mig och vara med på scenen och dansa, jag måste hitta på en dans och öva så allt sitter. Jag måste ta ut pengar, och massor med mera.

Jag är stressad. Vill bara sova. Men nu måste jag göra ett äckligt tal. Förlåt för att jag drabbar alla er läsande med massa dålig energi just nu men kände att jag behövde skriva av mig lite. Livet suger ibland.

Och som en del av er alltid gör, oroa er inte på grund av detta inlägg. Jag har det bra, bara klagar lite. Talet ska jag väl ro iland här snart. Det är fortvarande way easier than school at home. Men jag orkar bara inte.

Ostronlördag

imorn är det hummersöndag. Denna veckan minns jag inte mycket från, vad har hänt med mitt minne? i måndags kväll hade vi i alla fall match med indoor teamet och det blev som vanligt torsk. Denna gång med 7-4 så vi har i alla fall blivit bättre. Vi gjorde förresten första målet oxå, och gissa vem som gjorde det? ja, just precis, det var lilla jag det. I tisadags hade Kirby basketmatch så då kollade vi in den och de vann överlägset. I onsdags var jag argumentrande och informerade min speech-klass om varför alla borde träna. Synd att jag glömde bort halva talet mitt i och fick en lång tyst pause med tragisk improvisation och sämst engelska. Bara att bryta ihop och komma igen men seriöst vad har hänt med mitt minne? Nästa vecka är det character sketch speech, då klär jag ut mig till Mia Hamm och berättar om min fantastiska karriär. Jag kommer stå där och snacka om henne och önska att jag det var min egen karriär jag pratade om, men nja, man får väl hoppas. Torsdags ja vad jag minns just nu (ingenting) så var torsdagen bara en sketen torsdag. Juste i arts så dekorerar vi små lådor eller boxar, vet inte hur jag ska beskriva, tappar orden ibland. Hur som helst är min box väldigt fin, jag är nöjd med den men den är inget jag kommer använda så jag har bestämt mig för att jag ska ge bort den till en av mina söta småkusiner. I fredags var jag hur trött som helst för jag gick upp mitt i natten och studerade, vid 2-tiden sådär kunde jag inte sova ? jag är konstig ? Efter skolan var det basket igen och hela skolan var där och det var kul. Idag är det lördag, jag och Aubry har vart ensamma hemma, de andra var på basket. Jag har sysslat med ansökningar till saker inför sommaren, skrivit mitt tal om Mia Hamm, städat, duschat och tvättat fyra maskiner. Jag är stolt över mig själv. Och nu bloggar jag också, allt för er skull. Jag är trött och har skrivtorka men ändå så tvingar jag fingrarna att springa över tangenterna för att jag älskar er så mycket. Här kommer lite bilder:


lite suddig men men...


givetvis har jag fler bilder men eftersom jag ser ut som en tragisk rovfågel så känner jag att det räcker med två för idag. På denna bilden kollar jag också bort för att jag säger åt alla att ta på mördarblicken. Illa, jag vet.
Klart. Slut. Varulvstjut.

veckan 5

YES jag överlevde en till skolvecka!!!! I måndags hade vi fotbollsmatch igen, och gissa hur det gick? Vann vi? nej, såklart inte, torsk  med 6-1 fast vi va i alla fall lite bra den här gången i alla fall. I måndags klippte jag mig också vilket verkligen behövdes eftersom mitt hår va superslitet. Så det var skönt och beta av det. I tisdags höll jag tal om Nalle Puh, var tvungen att läsa ite ur en nalle puh-bok och också ge lite rabdom info. Talet gick sådär, fick hjärnsläpp och glömde bort introt.. så fick improvisera, kändes väldigt illa...men sen fick jag tillbaka det och såg att jag fick A 95%, jag ba: asså va? Bättre än vad jag har fått på alla andra tal eftersom jag fått 94% på dem, weird. Nästa vecka ska jag hålla ett argumenterande tal. Jag ska argumentera om varför Everybody Should Exercise. Det blir spännande. På tisdagen fick jg även hålla ett annat tal, helt oväntat. Ett så kallat impromptus tal. Man får dra en lapp ur en liten låda, på lappen står det en fråga som man ska besvara. Man har 2 minuter på sig att skriva ner tankar på ett paper och sen måste man gå upp och prata. För att få A måste man prata i minst 2.5 minuter (vilket är väldigt svårt då man är hlt oförberedd, och det är svårt att kom apå ideer). Pp min lapp stod det hursom helst, What is your biggest fear? Jaha tänkte jag, svårt. Jag sa att jag inte gillade djur, vilket kom ut lite fel för nu tror alla att jag inte gillar djur.. men jag sa att jag inte gillar spindlar och att om jag ser en måste jag alltid skrika på pappa så han kan ta hand om dem och om han inte är hemm så dammsuger jag upp dem.. och så sa jag att jag tyckte grodor va äckliga, vilket var lite kul. Visst gör vi groddansen på midsomma men grodor i sig ussssssssch. Sen sa jag att jag inte gillar ormar och beskrev och visade hur de ringlar sig fram och det blev också lite kul för jag visste inte hur man sa "ringlar" på engelska så jag visade med händerna och hela kroppen och sa att de var äckliga, innan man hinner blinka så är halva benet borta liksom. Talet blev lite failat, men det var kul och jag pratade i 2 min och 19 sek... ahh 10 till sekunder så hade jag klarat det !! irri!

I onsdags snöade det massor och likaså i torsdags och fredags= storm och nu är det massa snö här. Minns inget kul som hände de dagarna heller, tränade lite fotboll och löpning mm. I går lördag jobbade vi i cafeterian i skolan när det var brottning, kul. Män i tajta trikååååer jaag klagar inte, synd att de ser ut som stryk när matcherna är över dock... sedan åkte vi till Durango och shoppade lite. Jag köpte dress-up byxor eftersom man måste klä upp sig varje gång man har test eller håller tal i skolan. Jag köpte ckså yogabyxor, Kan verkligen rekommendera det så himla comfortabla och man ser sexig ut hahahahaah. Eller jag vet inte jag har för stora lår och röv för det, fotbollslåren jue. Håll i hatten jag köpte utsvängda jeans oxå. Utsvängda jeans, som jag alltid tyckt är fett fula, jag förlorar vadet, nu har jag köpt egna. Men 25 dollar =175kr ingen big deal liksom. Köpte också nya skor, fejkuggs från walmart, jättefula men eftersom det är vad all aanvänder här så kommer jag passa in. Blir mer och mer amerikansk. Handlade också lite tröjor och småt och gott på walmart. Sen gick vi på bio och såg The Grey, kul film men sugit slut. Hej hopp, nu måste jag äta frulle.


E jag inte bra? lite iaf


juste gjorde choklad i creeative arts. Tog hur lång tid som helst men det blev fint..
synd att jag är retarded och alla pretsel pinnar gick sönder


mer chokload


önskar ni va här så ni kunde äta lite... jag gillar ju inte ens choklad


RSS 2.0